MS  / GYTTEGÅRD Scramble (MEXICAN) – 1. oktober 2020

31 MS’er var mødt frem til en lidt anderledes spilleform end vi plejer. Vi gik ud i 4-bolde, hvor alle slog ud fra teestedet. Den bold man herefter  valgte, måtte ejeren så ikke slå til (altså side over til næste slag), men de 3 øvrige på holdet måtte placerer deres bold og slå slaget fra dette sted – og så fremdeles. I teorien skulle man kunne forvente at man kom ind tæt på banens par og endda under. Lykkedes også for 6 ud af 8 hold – vi nævner ikke de spillere på de 2 hold der ikke formåede det !

Dagens Sponsor:Aftenes placeringer:

1. plads – 63 brutto: Jøgen Hauge, Alex Pedersen, Erik Bertelsen, Lasse Uth
2. plads – 67 brutto: Michael H. Rasmussen, Hardy Sørensen, John Pedersen, Brian Majlund
3. plads – 68 brutto: Dennis Walther, Holger Sten Marcussen, Captain Dolle

Næste match: MATCHKALENDEREN


Næste match den 8. oktober. Mødetid kl 15:00 – Gunstart kl 15:00. Sidste frist for tilmelding er torsdag den 8/10 kl 13.00

Vi afvikler matchen denne aften i Greensome – Begge spillere på hvert hold slår ud fra teestedet og et af de 2 teeslag vælges. Den spiller, hvis teeslag ikke bliver valgt, slåer derfter det næste slag og hvert efterfølgende salg slås skiftevis, indtil bolden er i hullet. HCP for holdet udregnes som følgende – Laveste HCP vægter med 60% (x 0,60) og højeste vægter med 40% (x 0,40)

Resultater fra den 1. oktober:

  Hul 3/11 konkurrence
Øvrige hul konkurrencer


Resultater fra den 24. september:

   Række A
Række B

   Hul 9 konkurrence

Snegle-Elgtyr match kvalifikation


Endelig resultat for 2020:

   Order Of Merit – A

   Order Of Merit – B

Putt konkurrence


RUDER CUP 2020 stillingen (den endelige):

RC kval

Ser frem til en hygglig aften på go’e gamle Gyttegård.

MS Captain (Dolle) 

Klubmesterskab 2021Nye titler på spil for ALLE, uanset handicap

Som noget helt NYT afvikles der også et 18huls klubmesterskaber opdelt i 4 rækker efter handicap - række A, B, C ,D og junior. Klubmesterskab 2021 bliver hermed det første mesterskab hvor ALLE uanset handicap kan blive klubmester - SES VI?