Der er Opstartsmatch – Stableford, lørdag den 27. marts med fortløbende start på Hul 1 fra kl 10.30. En lille hyggelig runde med lidt præmier til de bedste, plus at man kan få lodder i Hul 3/11 puljen.

I løbet af fredag aften vil Jeres starttider blive offentliggjort via Golfbox! Grundet forsamlingsforbudet bliver der ikke serveret suppe efter matchen. Venligst undgå at samles før og efter matchen. Præmier vil blive udleveret ved næste match.

Skærtorsdag (01.04, kl 16.00) starter vi MS sæsonen op, hvor OoM, Putts, Hul konkurrencer tæller.  Indtil vi får lempeligere restriktioner, så vil sidste tilmeldingsfrist være onsdag kl 18.00, dagen før vores matcher. Starttider og starthul vil blive offentliggjort i løbet af onsdag aften/torsdag formiddag. Igen undgå forsamlinger før og efter matcherne, men gå for så vidt direkte ud til starthullet og efter matchen direkte hjem. Præmier kan udleveres ugen efter.

Omkring vores Sommerudflugt, så er den indtil videre udskudt til weekenden 26. og 27. juni. Men da vi endnu ikke ved hvordan situationen er omkring Covid19 restriktionerne, og hvilke regler der gælder for forsamlinger og hvad der er åbent, må vi tage forbehold for eventuelle ændringer til vores Sommerudflugt.

Med ønsket om en fantastisk MS-Golf-Sæson og med stor glæde og forventning i Bestyrelsen til se Jer igen, gamle som nye medlemmer

Captain