Indlæser Begivenheder

TILMELDING LUKKET

18 huls klubmesterskaber med fuldt spillehandicap – nettoscore.

Lørdag, den 28.8 afvikles 18 huls klubmesterskaber, hvor der spilles med fuldt sp illehandicap og opgøres med nettoscores. Der bliver 4 rækker opdelt i handicapgrupper (A, B, C ,D og junior) i tilfælde af for få tilmeldte i en række, vil rækkerne blive lagt sammen. I A , B og junior rækkerne spilles nettoslagspil og i C og D rækkerne spilles stabelford. Der vil således lørdag blive fundet 5 klubmestre i 18 hullers spil i ovennævnte handicap rækker. Der vil ud over klubmester pokaler være præmier til de bedste 3 spillere i hver række.

36/54 hullers klubmesterskaber – bruttoscore

Ved tilmeldingen kan man også tilmelde sig bruttorækken, som spiller videre søndag, den 29.8. Her spilles der som tidligere år slagspil efter bruttoscore – altså uden spillehandicap. Der vil være følgende rækker: Junior, Herre, Dame, Midage og Senior/veteraner.  Cuttet vil i år være efter lørdagens 18 huller for 36 huls turnering og efter 36 huller for 54 huls turnering (der til denne turnering opgøres efter bruttoscore).

Der spilles finalerunder søndag med 6 spillere eller lige fra hver række.

Vi håber med dette tiltag at rigtig mange vil deltage i årets klubmesterskaber og være med til at gøre klubmesterskaberne til den fest, som det rettelig er..

Persontransporterende køretøjer må kun benyttes med turneringsledelsens godkendelse.

Ret til ændringer forbeholdes.

Spørgsmål stilles til Turneringsleder hardy Sørensen, tlf. 20849052

Del denne side