Sølvmærke i ”etikette” gives til medlemmer, der gennem den forløbne sæson har udmærket sig ved at repræsentere spillets ånd – og herunder etikette reglerne – på forbilledlig vis

2019

Prisen uddeles ikke nødvendigvis hvert år, men vi har valgt en person som både i år og også tidligere har givet en stor indsats og altid med et smil. Indsatsen har dels været som medlem af forskellige udvalg, og dels ved sin tilstedeværelse bl.a. i mens section, hvor du opfører dig pænt og efter ånden i spillet. Du er ikke bleg for at komme med en sjov bemærkning og du kender da også en del historier som gerne deler ud af.

Du er en super kammerat at have med på runde, eller som jeg har oplevet på tur. Du prøver at favne det gode venskab, men du har grænser uagtet at de er brede. Har man lavet noget der er knap så godt af den ene eller anden art, så er et klap på skulderen og videre, men samtidig er der ikke et sekund tvivl om at man bare skal tage sin straf. Din retfærdighedssans er intakt.

Så skal han i øvrigt ikke lastes for i flere år at have været medlem af begynderudvalget – må vi se Flemming Dalsgård Kristiansen.

Flemming D. Kristiansen var forhindret i at deltage i generalforsamlingen, derfor intet billede!

2018

Mærket uddeles ikke nødvendigvis hvert år, men vi syntes vi har fundet en person som er værdig til denne hæder, en person som altid (os bekendt) holder stilen / etiketten på banen. Det betyder jo ikke nødvendigvis at man ikke kan brænde en måske lidt vovet vittighed af, men det gøres altid med et smil.
Jeg har desværre kun haft glæden af at spille med personen et par gange, og jeg må indrømme – det er svært at vinde over denne person, og vi har da også ofte set han hente præmier i Mens section. Der er ingen hoveren bagefter, men heller ikke nogen medlidenhed. Personen opfører jeg eksemplarisk og har ofte en smule ironi i sin måde at udtrykke sig på, men altid på en positiv måde. Når eliten er på banen ser vi ofte personen gå rundt for at følge disse, og for at vise sin større til dem. Henning Vejsig – du er god repræsentant for Gyttegaard og derfor har vi indstillet dig til at modtage denne pris. Kom venligst herop og modtag en lille erkendtlighed.

2017

GGK’s sølvmærke i etikette gives til et medlem, der i gennem sæsonen på bedste vis har repræsenteret spillets ånd, og været et godt forbillede.
Dem har vi heldigvis mange af i vores klub, men
I år er det en af vores dygtige juniorspillere som har gjort sig speciel fortjent til at skulle modtage vores sølvmærket i etikette lige om lidt.
Nu får i motiveringen:

• Årets modtager af GGK’s etikettemærke har mange venner blandt klubbens juniorer og elitespillere, og det er ikke uden grund.
• Du er både sød, smilende og er en fornøjelse af være sammen med
• Du er flittig, og har en meget positiv indstilling til træningen
• Du har en særdeles god opførsel både udenfor og inde på banen
• Du er et godt forbillede for alle både når det gælder den mentale opførsel, men også i at passe godt på banen.

Årets etikette mærke går til … Lærke Larsen – vi du komme op til mig.

2016

Ofte er denne pris uddelt til en junior spiller. I år har juniorerne deres egen uddeling, ikke således at forstå at de ikke kan være med her – det kan de sagtes stadigvæk, men vi har i år valgt en person som med sin ro og viden omkring etikette m.m. har taget ansvar. Samtidig er personen kendt for altid at holde etiketten og med sin ro at få andre til at vende sagen 180 grader, og derved få ro på en evt. episode. Personen engagerer sig meget i situationen og vil gerne diskuterer sagen, men altid på en sober og yderst objektiv måde, og dog – vi har set personen bruge argumenter som ikke holder, men kun når personen bliver involveret så kraftigt i en sag hvor personens hjerte og følelser er helt med. Personligt nyder jeg, at vende sager med denne, og hermed få vendt sagen flere gange for at få alle sider frem. Hvis en af os er lidt oppe og køre, ja så kan vi ofte få vendt sagen så vi holder objektiviteten som vi bør gøre.
Personen er gået på efterløn og næsten i samme øjeblik kaster personen sig over nye opgaver i klubben, og denne gang har det været pigerne der har fået glæde af ham, må vi ikke se Erik Enggaard heroppe.
Et stort tillykke til Erik.

2015

Det er en fornøjelse at skulle uddele sølvmærket 2015 til denne person.
Jeg har haft den store fornøjelse at have personen igennem mit udvalg, dog kun som begynder, men allerede der viste tegnene sig. Siden er han også blevet en god ven.
Personen har et smittende humør og en stor glæde ved golfspillet og samværet på og udenfor golfbanen. Selvom Personen er meget konkurrencemindet formår han til stadighed at udvise sportsånd og respekt for andre spillere. Personen lader sig ofte rive med af spændingen i golfspillet, men forstår altid at tøjle dette på bedste vis. På trods af dette kan man altid regne med opbakning og ros uanset om det er første gang man spiller med Personen eller om man har været kammerater gennem længere tid. Personens er altid åben og glad og hans opførsel på banen er kort sagt eksemplarisk og positiv. Modtageren er en god repræsentant for GGK både i og udenfor GGK’s rammer i enhver sammenhæng. Tror ikke jeg har hørt personen udtrykke noget negativt om en anden person – altid positiv og kan altid se smilet og de gode sider hos andre.

Må vi godt se …. MICHAEL ALBÆK.

2014

I år går prisen til Cecilie Larsen.

2013

I år går prisen til Kasper Jensen & Jon Veppler Viholt.

2012

I år går prisen til

en god golfspiller og en humørspreder.
Han er høflig og har altid en frisk bemærkning.
Han færdes på tværs af aldersgrupper og er vellidt.
Han gør træningen underholdende og han er en god kammerat.
Han er åben og imødekommende og har et glimt i øjet
Hen er kun 12 år gammel.
“Sølvmærket” går til: Christian Nicolajsen

2011

Den junior, som tildeles årets sølvmærke i etikette skal være kendt for eksemplarisk opførsel på anlægget – det vil sige hurtigt spil, være god til at vinke igennem, passe på banen, spille med alle, og være rar at gå med selv når spillet svigter på runden.
Børn & Unge udvalget lægger vægt på, at golf styres af glæden ved spillet, af det gode humør, af smilene der udveksles mellem medlemmer, af kammeratskabet, og af opmærksomheden mod at alle skal føle sig velkomne.
Det skal være både sjovt og lærerigt at gå til træning, og det skal være både spændende og udviklende at spille turneringer.
Årets sølvmærke går til – ikke bare en men to spillere. To piger, som er blevet uadskillelige veninder, efter at de lærte hinanden at kende som mikrogolfere.
To piger, som står klar hver eneste gang, der er træning og fredagsgolf. To piger, som gør det sjovt at være juniorledere. To piger, hvis navne man ikke kan sige uden at trække på smilebåndet – prøv det bare selv!

“Sølvmærket” går til: Julie Jørgensen & Charlotte Mortensen.

2010

Indstilling til årets SØLVMÆRKE

Junior 2010

“Børn & unge udvalget ønsker at indstille Nicolai Dollerup til årets sølvmærke i etikette.

Nicolai er den oplagte kandidat til mærket, idet han på alle måder repræsenterer de værdier, som Gyttegård og golfverdenen som helhed ønsker at promovere. Nicolai er populær blandt alle juniorer og ledere, fordi han er en god kammerat og altid er i godt humør. Nicolais opførsel på banen er uanstastelig, og derfor er han en af de spillere, som hurtigst er blevet frigivet til at spille alene på stor bane”.

Det er en stor glæde for GGK-bestyrelse at følge denne indstilling.